Alexander Hairstylers


Middenweg 44 1097 BR Amsterdam
0204683855 Klik om te bellen

Over Alexander Hairstylers

AL RUIM 15 JAAR STAAN WIJ VOOR:

*KWALITEIT EN SERVICE

*EEN OPEN EN EERLIJK GESPREK/ADVIES

*GEZAMENLIJK OVERLEG

*TEN GUNSTE VAN UW KAPSEL, UW HAARKWALITEIT EN DE EVENTUELE    EINDRESULTATEN VAN UW WENSEN ZULLLEN WIJ NIET SCHROMEN "NEE TE VERKOPEN/ADVISEREN"

* 6 DAGEN GEOPEND

WIJ WETEN ALS GEEN ANDER DAT DE KAPPER IETS PERSOONLIJKS IS, DAAROM ZIEN WIJ HET NOOIT ALS PROBLEEM OM ZOVEEL MOGELIJK REKENING TE HOUDEN MET DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. U HEEFT ALTIJD DE MOGELIJKHEID, OM VOOR HET KNIPPEN, SPECIAAL BIJ UW FAVORIETE KAPPER/ KAPSTER AF TE SPREKEN. VERMELD DIT ALTIJD BIJ HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

WIJ WERKEN MET EN ZONDER AFSPRAAK, D.W.Z. DAT DE KLANTEN MET EEN AFSPRAAK ALTIJD VOOR GAAN. KOM DUS GERUST EVEN LANGS EN VRAAG WANNEER DE EERST VOLGENDE MOGELIJKHEID IS OM GEHOLPEN TE WORDEN. MOCHT HET TOCH NIET LUKKEN OM GEHOLPEN TE WORDEN DAN KUNNEN WIJ ALTIJD EVEN UW TELEFOONNUMMER NOTEREN, VOOR HET GEVAL DAT EEN AFSPRAAK VERVALT. 

WIJ WERKEN MET DE PRODUCTEN VAN NAK EN LABELM.DEZE PRODUCTEN EN NOG VEEL MEER VERKOPEN WIJ OOK IN ONZE WEBSHOP (HTTP://WEBSHOP.ALEXANDERHAIRSTYLERS.NL)

VEELAL HOREN WIJ BIJ EEN VOLGENDE KNIPBEHANDELING DAT MEN TUSSENTIJDS ZELF DE PONY HEEFT GEKNIPT. HET KNIPPEN VAN DE PONY, BINNEN 6 WEKEN NA UW LAATSTE KNIPBEHANDELING, ZIEN WIJ ALS SERVICE VAN DE ZAAK. EEN AFSPRAAK MAKEN HIERVOOR IS NIET MOGELIJK.

UITERAARD DOEN WIJ ALTIJD ONZE UITERSTE BEST OM TE VOLDOEN AAN UW VERWACHTINGEN. MOCHT ER TOCH IETS NIET NAAR WENS ZIJN AAN UW KAPSEL, MELDT ONS DIT DAN. WIJ BIEDEN U EEN SERVICEBEHANDELING AAN BINNEN 1 WEEK NA DE LAATSTE BEHANDELING. HIERVOOR IS EEN NIEUWE AFSPRAAK, ONDER VERMELDING VAN HET PROBLEEM, NOODZAKELIJK VOOR DE JUISTE PLANNING.

Alexander Hairstylers in het kort

Dameskapper

Ja

Herenkapper

Ja

Knippen op afspraak

Ja

Knippen zonder afspraak

Ja

Onze locatie

Alexander Hairstylers


Middenweg 44 1097 BR Amsterdam
0204683855 Klik om te bellen