Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Generaal Cronjestraat 93
    2021 JD Haarlem
  • 0235264200

2 The Point Hair & Make-up Studio

Bij hair & make-up studio 2The point zorgen wij voor de perfecte coupe voor u!

Om dit te kunnen verwezenlijken zorgen wij ervoor dat onze gediplomeerde medewerkers op de hoogte zijn van alle nieuwe trends. Daarnaast kijken wij naar wie u bent als persoon, uw gezichtsvorm en haartype om op deze manier tot een coupe te komen die perfect bij u past.

Hair & make-up studio 2 The point gaat nog een stapje verder en geeft als u er prijs op stelt ook een goed advies over u haar en de conditie hiervan en hoe u het weer in optimale conditie kan krijgen. Zelfs zeer beschadigd droog haar kunnen wij weer in topconditie krijgen!

Om het geheel compleet te maken geven wij bij u behandeling een advies en tips hoe u thuis zelf de coupe het beste in model kunt houden zodat u er iedere dag fantastisch uit ziet.

Bij hair & make-up studio 2 The point zijn we continu bezig om te blijven vernieuwen op het gebied van coupes en kleur technieken. Hiervoor worden onze medewerkers meerdere malen per jaar getraind, intern en extern door gerenommeerde internationale trainers zodat we echt knip-kleur specialisten in huis hebben.

Op het gebied van Haircare en Styling werken wij met top producten van REDKEN & SEBASTIAN.Het bijzondere hieraan is dat wij ieder haar,hoe beschadigd ook,weer totaal kunnen herstellen!REDKEN haircare maakt gebruik van gepatenteerd ICS systeem dat met unieke ingrediƫnten zowel de binnenste als de buitenste lagen van het haar compleet hersteld.

Alle producten bevatten plantaardige en natuurlijke ingrediƫnten en zijn dierproefvrij.

Op het gebied van kleur werken wij met REDKEN verf-en kleurspoelingen.Deze kleurprodukten zorgen voor een eindeloze creativiteit en een maximaal behoud van kleur en kwaliteit met een schitterende glans.

Ook voor Extensions kunt U bij ons terecht.Wij gebruiken hiervoor alleen het allerbeste echte Europese haar.Hierdoor krijgen we een natuurlijk resultaat e ziet u geen verschil met u eigen haar.We kunnen ook een volume behandeling verzorgen of een totale verlenging maken.

Gaat u trouwen?Ook dan kunt u bij 2The point terecht.Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende trouwkapsels.Wij kunnen ieder gewenste creatie voor u verzorgen van een trendy tot een klassiek,los of opgestoken coupe.Graag geven wij u een advies over het bruidskapsel,we kijken hierbij mede naar uw trouwjurk .boeket en locatie.Voor degene die het plaatje helemaal compleet willen hebben voor deze belangrijke dag,kunnen we ook uw professionele bruids make- up verzorgen.Wij zorgen ervoor dat u er op de belangrijkste dag van u leven geweldig uitziet!!Foto's van 2 The Point Hair & Make-up Studio2 The Point Hair & Make-up Studio in het kort

Dameskapper:

Ja

Knippen op afspraak:

Ja

Herenkapper:

Ja

Knippen zonder afspraak:

Ja