sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dahliastraat 12/A
    4054 NC Echteld
  • 0344644449

Sylvia's Haarpunt Kapsalon

Laat me ons aan je voorstellen. Wij zeggen altijd dat we een gewone kapsalon zijn maar het tegendeel is waar. We mogen dan gewoon zijn omdat je zelf je jas op mag hangen en zelf je koffie of thee mag pakken als je binnenkomt (als je dit niet doet dan bieden wij het aan). Maar als het om kapsels gaat zijn we alles behalve gewoon.

Onze specialisaties zijn kleuren (ballayage, highlights en pasteltinten) en we werken met chi en alter ego. Daarmee hebben we alles in huis om letterlijk alles te bereiken wat met kleur te maken heeft.

Verder zijn we gespecialiseerd in lang haar. Dit wil zeggen, bruidskapsels en alles wat te maken heeft met het mooi maken van lang haar. Hier komt olapex om de hoek. We hebben olaplex omdat dit het haar kan repareren. Kijk op onze website voor meer informatie. Of probeer dit extra goedkoop bij social deal (tot februari 2021). 

En niet te vergeten knippen, dit lijkt logisch maar goed kunnen knippen vergt veel training. Wij laten ons trainen door de beste in ons vak. Nieuwe klanten zijn vaak blij verrast omdat ze dachten dat het aan hun haren lag dat het nooit zo fijn in model zat.

Wanneer zien we jou bij ons in de salon?

Groetjes team SylviashaarSylvia's Haarpunt Kapsalon in het kort

Dameskapper:

Ja

Knippen op afspraak:

Ja

Herenkapper:

Ja

Knippen zonder afspraak:

Nee