Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Achterom 79 E
    1621 KS Hoorn nh
  • 0229-210410
  • Website

Purdey's Hairstyling

Haar
Wij zijn een moderne kapsalon in de binnenstad van Hoorn. Wij zijn gespecialiseerd in al uw haarwensen, kort, lang, gekruld, steil van blond tot zwart, welke haarstijl ook bij u past, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij voorzien u van het juiste advies, welk kapsel en/of kleur het beste bij u past en luisteren natuurlijk vooral naar uw persoonlijke wensen.

Haarwerken
Purdey zelf is gespecialiseerd in het maken van haarwerken/pruiken op maat. Wij maken haarwerken van “puur” echt haar. Voor cosmetische haarwensen en medische haarproblemen, alle vormen van haaruitval en kaalheid. Het haarwerk wordt in overleg met de cliënt op maat gemaakt, uitgaande van de persoonlijke wensen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een geheel gratis en vrijblijvend informatie gesprek.

Bent u toe aan een nieuwe coupe of wilt u gewoon iets anders, waarbij deskundig advies en vakkennis centraal staat? Kom dan eens langs in onze moderne en gezellige kapsalon aan het Achterom 79E in Hoorn en ervaar het zelf.
Wij staan garant voor goede service en kwaliteit en geven u advies, welk kapsel en kleur het beste bij u past en leren u, hoe u het thuis het beste in model kunt brengen.

Wilt u advies over een haarwerk? Wij behandelen u in een speciaal ingerichte privé salon, waar u zich geheel op uw gemak zult voelen!

Foto's van Purdey's HairstylingDeze kapper in het kort

Dameskapper:

Ja

Knippen op afspraak:

Ja

Herenkapper:

Ja

Knippen zonder afspraak:

Ja