Kapsalon Betty Schuytgraaf


Lokaalspoor 43 6846 GN Arnhem
026-8485858 Klik om te bellen

Over Kapsalon Betty Schuytgraaf

Kapsalon Betty Schuytgraaf bevindt zich sinds 2009 in Schuytgraaf, Arnhem.

We bieden uiteenlopende haarbehandelingen voor iedereen:

Knippen & styling
Dames, heren, kinderen: Betty kan iedereen adviseren over hun kapsel. Ga naar het online modellenboek op onze website en u krijgt te zien welke mogelijkheden er zijn. Natuurlijk hebben wij ook diverse boeken waarin u rustig kunt bladeren om te komen tot een passend kapsel. En vraag ons gerust om advies!

Verven & highlights
Kapsalon Betty Schuytgraaf maakt gebruik van het kwaliteitsmerk KIS. Een ruime keuze aan kleuren is altijd op voorraad. Mocht u echter speciale wensen hebben, laat het dan even van tevoren weten. We zijn specialist in het aanbrengen van highlights en lowlights, die diepte creëren in uw haar. Ook adviseren we u graag over een passende haarkleur.

Bruidskapsels & feestkapsels
Eén van de specialiteiten van Kapsalon Betty Schuytgraaf zijn kapsels voor bruidsparen, feesten en speciale gelegenheden. Betty kan uw haar knippen en stylen in haar salon, maar ook bij u thuis. Eventueel kan zelfs tijdens een gedeelte van de dag beschikbaar zijn. Zo kan zij bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot nog kleine aanpassingen doen zodat u perfect op de foto komt tijdens de mooiste dag van uw leven!

Beautybehandelingen, make-up en gellak
Naast het verzorgen van uw haren, bieden we ook allerlei beautybehandelingen. Laat u een keer mooi opmaken, uw nagels voorzien van gellak of uw wenkbrauwen verzorgen.

Betty over de werkwijze van haar salon:
"Ik heb liefde en passie voor het vak en ik wil dat mijn klanten zich op hun gemak voelen. Ik neem uitgebreid de tijd om te luisteren naar de specifieke behoefte van iedere klant, zodat ze met een glimlach de kapsalon verlaten. Iedereen - van kinderen tot bruiden, van dames tot heren - wil ik persoonlijke aandacht geven omdat elke klant speciaal is."

We zijn alle werkdagen geopend, maar werken wel volgens afspraak. Bel, sms of app naar 06-51075907. U kunt bij ons pinnen.

Neem contact op met:
Kapsalon Betty Schuytgraaf
Lokaalspoor 43
6846 GN Arnhem

t: 026 8485858
m: 06 51075907

Afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door te bellen of sms-en naar bovenstaande telefoonnummers. Verder kunt u het afspraakformulier online invullen waarna u een voorstel ontvangt voor datum/tijd.

Kapsalon Betty Schuytgraaf in het kort

Dameskapper

Ja

Herenkapper

Ja

Knippen op afspraak

Ja

Onze locatie

Kapsalon Betty Schuytgraaf


Lokaalspoor 43 6846 GN Arnhem
026-8485858 Klik om te bellen