L' Art Unique Kapsalon in Groesbeek


Dakotastraat 14 6562 HG Groesbeek
024 397 41 84 Klik om te bellen

Over L' Art Unique Kapsalon in Groesbeek

Voor een mooi kapsel, van trendy tot klassiek, bent u van harte uitgenodigd in onzekapsalon, waar uw persoonlijke wensen, service en kwaliteit voorop staan!

Wij verzorgendekapselsvandames, heren enkinderen.

Onze top hairstyliste is professioneel en kundig met de schaar en vinden het een uitdaging om diverse kleurtechnieken toe te passen. Zij adviseren u graag omtrent uw kapsel, styling en conditie van uw haar.

Uw haar is bij onzetop hairstyliste in goede handen!

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen, verwijderen en snijden van hair extensions.

Wij garanderen u kwaliteit en professionaliteit!

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit real human hair extensions van de merken INDIAN GOLD, BALMAIN , SOCAP ORIGINAL en BRAZILIAN HAIR. Het voordeel van real human hair is dat u deze hair extensions net als uw eigen haar kunt wassen, föhnen, stylen, krullen en verven.

Voordat wij bij u hair extensions gaan plaatsen, nodigen wij u eerst uit in onze kapsalon voor een gratis advies gesprek. Dan gaan wij kijken welke mogelijkheden er voor u zijn en welke toepassing het meeste aan uw wensen voldoet. Daarnaast wordt er gekeken welke kleur hair extensions het mooiste bij uw eigen haar aansluit en of de hair extensions eventueel eerst op kleur geverfd moeten worden.

Voor uitgebreide informatie en onze prijzen kunt u ook onze website bezoeken, of bel ons even. Wij informeren u graag!

Foto's

L' Art Unique Kapsalon in Groesbeek in het kort

Dameskapper

Ja

Herenkapper

Ja

Knippen op afspraak

Ja