Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist


Nieuweweg 52 3765 GE Soest
0624555644 Klik om te bellen

Over Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist

Twee jaar op rij uitgeroepen tot beste Bruidsvisagist / Hairstylist 

Je haar is iets heel persoonlijks. Iedereen heeft ander haar; lang, kort, dun, dik, steil of krullend. Welk type haar je ook hebt: als ervaren fashion hairstylist en bruidsstylist creëer ik voor jou een exclusieve hairstyle of een bruidskapsel dat perfect bij je past. Je ziet er op je allermooist uit, straalt van zelfvertrouwen en dat mag natuurlijk iedereen zien.

Dé bruidsstylist voor de mooiste bruidskapsels

Ga je binnenkort trouwen? Dan heb je misschien met de grootste zorg de allermooiste jurk al gekozen. Je haar verdient natuurlijk niet minder aandacht.
Met een fantastisch bruidskapsel dat helemaal op jouw wensen is afgestemd, maak je zeker een verpletterende indruk.

Vertrouw hiervoor op mijn jarenlange ervaring, vakkennis en –technieken die je alleen van een ervaren en professionele hair- en bruidsstylist kunt verwachten.

Zo werkte ik onder meer als hairstylist voor de Amsterdam Fashion week, Benelux Next Topmodel en nog meer grote opdrachtgevers. Op je huwelijksdag ben jíj de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Ook niet over je haar. Want een doorsnee bruidskapsel, een kapsel dat niet bij je gezicht of jurk past, een kapsel dat halverwege de dag uit zakt… je moet er niet aan denken. Dus geniet, dans, lach en vier feest tot in de late uurtjes.

Foto's

Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist in het kort

Dameskapper

Ja

Herenkapper

Ja

Knippen op afspraak

Ja

Onze locatie

Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist


Nieuweweg 52 3765 GE Soest
0624555644 Klik om te bellen