Nexxt House of Hair


Havik 41 3811 EX Amersfoort
0334650642 Klik om te bellen

Over Nexxt House of Hair

Mooi haar ziet er voor iedereen anders uit. Bij Nexxt House of Hair luisteren we daarom – voor we beginnen – graag eerst naar jouw wensen. Alleen dan kunnen we het haar zo knippen en/of kleuren dat het bij jou past. Onze haarstylisten zijn stuk voor stuk professionals en op de hoogte van de laatste trends en technieken. Of je nu komt voor knippen, kleuren, styling, extensions of zelfs een complete makeover; we doen er alles aan om je verwachtingen te overtreffen. Niet voor niets geven wij een 100% tevredenheidsgarantie!

 Je moet van tijd tot tijd geknipt worden, dus waarom zou je er dan niet van genieten?! Wij weten wel raad met jouw me-time. Terwijl onze stylisten je haar in topconditie brengen, ontvang je daarom een persoonlijke verzorging met ontspannen hoofd­massage en een heerlijk kopje cappuccino of verse muntthee.

 Natuurlijk willen we dat je onze looks ook thuis kunt creëren, daarom adviseren we je graag over de dagelijkse verzorging en styling. In onze salon zijn direct de verzorgings- en stylingsproducten verkrijgbaar die jij graag gebruikt. Topmerken zoals Kérastase, Sebastian, L’Anza, Moroccanoil, Balmain, Semi di Lino, 18.21 Man Made en Redken liggen gewoon op voorraad en tegen online prijzen. Dus ‘capture the looks’ en ga voor betaalbare topkwaliteit!

 Bel voor een afspraak met (033) 465 06 42, maak een online boeking via www.nexxt.nl of loop op goed geluk eens binnen. Je bent van harte welkom!

Foto's

Foto voorkant Nexxt House of Hair

Nexxt House of Hair in het kort

Dameskapper

Ja

Herenkapper

Ja

Knippen op afspraak

Ja

Knippen zonder afspraak

Ja

Onze locatie

Nexxt House of Hair


Havik 41 3811 EX Amersfoort
0334650642 Klik om te bellen