Terug

Geverfd haar terug naar natuurlijke haarkleur

Astrid

Hallo

 

Ik heb al 3 keer mijn haar laten verfen in een kappersalon (witblond, dan bruin en daarna rood). Van nature heb ik blondbruin haar. Ik wil doodgraag terug mijn natuurlijke haarkleur met de verschillende tinten en dergelijke die er in zaten, dus blondbruin. Is het mogelijk om het terug te krijgen en hoe? Is ontkleuren een optie om het echt terug naar mijn natuurlijke haarkleur te krijgen? Maar gaat je haar daar niet verschrikkelijk van kapot?

 

Vriendelijke groeten,

Astrid


3 Antwoorden

Antwoord van Salon One Cut

Beste klant ,

Het beste is om je haar kort te knippen en laten uitgroeien.

Bij ontkleuren krijg je nooit je natuurlijke kleur terug gezien er verschillende malen en tinten op het haar geverft was.

 

groetjes

One Cu t Salon.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

 Zoek een kapper op in de regio die met het merk erayba werkt , deze kappers kunnen het haar met een speciaal nieuw produkt van de gamma lijn in 1 stap zonder te ontkleuren het haar van het kunstpigment ontdoen hierna kan het haar weer in de juiste kleur teruggekleurd worden ....

 

Het verschil zit hem in dat dit produkt de kunstpigmenten losweekt , bij een ontkleuring worden de kunstpigmenten van de haarverf verbrand, dit is belangrijk om te weten want je haar beschadigd er dus niet van ..... het blijft zacht en glanzend .


Antwoord van Richard Witsiers

Beste Astrid,

 

Je zou ook kunnen overwegen om met lowlights en highlights een heel natuurlijk effect te creëren.

Als de roodtint echt rood is (i.p.v. koper wat ook vaak als rood benoemd wordt) dan moet je bedenken dat dit richting rose kan gaan als het opgelicht wordt met blondeer(highlights). Bij een kopertint blijft de kleur natuurlijker als het opgelicht wordt.

 

Met vriendelijke groet,

Richard Witsiers.