Terug

Groen haar, hoe los ik dit op?

Marjon

Inmiddels loop ik 1,5 jaar met een groene gloed in mijn haar. Alles al geprobeerd, van ketchup tot spoelen met aspirine. Ook naar verschillende kappers geweest, er is gewassen met verschilende shampoo's, geblondeerd en ook nu zelfs bruin geverfd, maar de groene gloed blijft. Ik zwem nooit in een zwembad, ik heb dus ook geen idee hoe het komt, maar het belangrijkste is, hoe los ik dit op??

 

Groetjes Marjon


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

je moet een verf gebruiken met een rode of oranje tint. kom anders langs bij kapsalon nilda Rotterdam


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Goede avond, jeetje zeg er is al van alles geprobeerd met uw haar! Onbegrijpelijk dat de kapsalons waar u geweest bent, het niet voor elkaar hebben gekregen.

ik kan u indd zeggen dat u verf moet gebruiken met rood of oranje maar lijkt mij dat dit geheel al geprobeerd is!ook vind ik het onverstandig om u zo maar iets te adviseren , dit is niet zomaar iets en ik denk dat uw haar al flink wat te verduren heeft gekregen!!! 

Plus als kapster moet ik echt uw haar zien en liefst voelen doordat ik weet wat het kwaliteit ervan is.

(u kunt mij een foto sturen van alleen uw haar,ik kan proberen te kijken wat er aan de hand is. Kam hierop niets beloven) info@tipshairstyling.nl 

ik wil u dus graag helpen, maar ik moet u toch echt adviseren om naar een goede specialist/ kapsalon te gaan!

en dan niet meteen je haar daar laten doen... Nee eerst wachten wat ze adviseren dan kunt u rustig nadenken en get altijd nog laten kleuren. Dus VRIJblijvend advies.

natuurlijk bent u bij ons ook van harte welkom en zeker voor vrijblijvend advies! 

Succes, vriendelijke groet Tamara / Tip's Hairstyling