Terug

Is Olaplex te verkrijgen in Nederland voor eigen gebruik?

Emmy

Ik zou graag willen weten of Olaplex nr. 1, 2 en 3 ook verkrijgbaar zijn voor mensen die het graag zelf thuis willen gebruiken. Ik heb de vele voordelen ervan gezien, en ik denk dat mijn haar het erg goed kan gebruiken.  Echter durf ik niet meer naar een kapperssalon. Ik heb zoveel en zodanig slechte ervaringen gehad bij verschillende salons en zelfs een thuiskapster, dat ik het niet meer vertrouw. (Dit is puur mijn eigen gevoel, ik bedoel echt niet te zeggen dat alle kappers/salons niet te vertrouwen zijn!)

 

Ik ben al sinds ongeveer 1,5 tot 2 jaar niet meer bij een kapper geweest, en ik kleur mijn haar zelf thuis. Mijn kleuring haal ik echter wel bij een kappersspeciaalzaak evenals de ontwikkelingscrème. Ik merk toch dat mijn haar na al die tijd een beetje aan het afzwakken is, en ik denk dat Olaplex een enorm verschil zal maken. Ik hoop dat iemand mij meer kan vertellen over de mogelijkheden van het verkrijgen van Olaplex! Alvast bedankt!

 

P.S. Ik wens liever geen antwoorden te ontvangen met dat naar de kapper gaan de enige oplossing is. Gelieve probeer ik eerst Olaplex uit als dat mogelijk is. Mocht dat niet het gewenste resultaat hebben, dan zal mijn laatste optie toch de kapper zijn. Nogmaals, ik heb geen hekel aan kappers. Ik ben zelf gewoon na al die verschrikkelijke ervaringen bang dat ik weer zeer teleurgesteld uit de kappersstoel kom. Ik hoop dat jullie mij begrijpen. 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Zoals je inmiddels begrijpt Emmy, kan Olaplex alleen bij kappers toegepast worden.