Terug

Kosten bijna dagelijks op laten maken van mijn haar

Evelien

Hallo,

Ik ben werkzaam als style-icoon voor een Indiase kledinglijn. Ik draag daarvoor veel opvallende kleding, wat weer een reclame-uiting is voor de zaak. Ik heb mijn haar al zeg maar Aziatisch geknipt, mijn kleine zoon zegt: Mama is Dora! Het is chocoladebruin, kort, met een flink lange pony op mijn voorhoofd. Nu heb ik zelf de handigheid en het geduld niet om iedere keer als ik "op reclame ga" mijn haar helemaal zelf te doen. Het is zaak om het in het juiste model te houden en ik kan dus niet de ene dag met een net ietsje te lang kapsel en de andere dag met een te kort kapsel rondlopen. Het moet gelijkmatig gaan en echt goed zitten. Nu wil ik minimaal 4x per week naar een kapsalon toegaan om het daar bij te laten houden qua knippen en uiteraard perfect te laten stylen. Op welke kosten moet ik hiervoor gaan rekenen?

p.s.Ik WIL het ook niet zelf doen, het ff helemaal tot rust komen in de kappersstoel is voor mij ook belangrijk! De tijd die het gaat nemen neem ik ook voor lief.

Groetjes,

Evelien


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo,

 

De kosten zullen verschillen per kapper, de prijzen kunnen aardig uiteen lopen.

Bij kapsalon miranda ben je over het algemeen een stuk voordeliger uit,

wassen/ creme behandeling/Knippen en fohnen is bij ons: totaal 20,50 euro.

Alleen wassen/ creme behandeling en stylen of fohnen is totaal 14,50 euro.

Voor meer info kun je onze website bezoeken.

 

mvg

Sara

Kapsalon Miranda.


Antwoord van Richard Witsiers

Beste Evelien,

 

Ik neem aan dat het haar hooguit 1x per 4 weken bijgewerkt moet worden wat knippen betreft. Als ik het mag föhnen dan kom ik bij je thuis en vraag ik 30,- euro voor föhnen (als er een tweede persoon ook gedaan moet worden dan 25,- euro). Het ligt er nog wel aan waar je woont.

 

Groetjes,

Richard Witsiers.