Terug

Mijn haarspoeling gaat er niet uit?

yara

hallo, ik heb ruim een week geleden mijn haar donkerbruin gemaakt met de spoeling van loreal casting creme gloss, ik heb het elke dag nog met antiroos shampoo gewassen omdat ik het er zo snel mogelijk uit wou, maar ik zie nog steeds geen restultaat? wat kan ik doen om het er wel uit te krijgen? of moet ik het weer blonderen of is er iets waarmee het er sneller uit gaat? x


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Yara,

Het product wat u hebt gebruikt is een thuiskleuring. Deze zijn er voor gemaakt dat ze op elk type haar, bij elke kleurhoogte, uiteindelijk een dekkende kleur afgeeft, die dus bij elk persoon hetzelfde eindresultaat geeft.

Een groot nadeel daarvan is dat deze "massieve" kleur bijna niet meer uit het haar te verwijderen is.

WIj raden u ten stengste af om thuis met een blondeer of iets dergelijks te proberen de kleur uit uw haar te verwijderen. in de door u gebruikte kleuring zitten metaaloxides en die kunnen verkeerd met "thuisblondeer" reageren. Het beste kunt u naar een kapper gaan om deze een diagnose te laten stellen. Hij zal de kleur grotendeels kunnen verwijderen op een veilige manier. Hiervoor zal hij een color remover product gebruiken, bijvoorbeel van het merk Alfaparf Milano, en zo de kleurpigmenten losmaken uit het haar, i.p.v. met een blondering uw haar op te lichten.

Veel succes!

Eef

www.eefkappers.nl