Terug

Stressende Krullen

Sara

Goedendag,

Ik heb een dringende vraag. Ik ben nog best wel jong. Maar, ik heb al een jaartje of 2 last van mijn krullen. Vroeger toen ik rond 9 10 jaar was vond ik dat niet heel erg. Later had ik het afgeknipt want ik dacht: dat groeit wel weer aan. Nu 2 jaartjes later alweer, en heb ik na al die tijd nog de zelfde haarlengte! En het ergste is, dat mijn vorige kapper mijn lokken van boven in lagen had geknipt. En dat is verschrikkelijk bij krullen want dan krullen de bovenste op en is het nog korter. Het lijkt ook wel alsof er een stukje van beneden mist. Mijn haar zou zo veel langer al zijn moeten geweest.

Vroeger heb ik het een beetje te veel gestijlt, maar dat is ook al weer 3 jaar geleden ongeveer. Ik heb deze periode 1 x slechte extentions ingehad, en verder verzorg ik mijn haar goed denk ik. Ik was 3 x in de week en gebruik maar 1 product om de dag: Andrelon perfecte krul. Verder kam ik het elke ochtend van boven naar beneden. En drink veel water. Ik doe het nooit te strak in een knot.  En natuurlijk heb ik wel waat haargroei gehad, maar het bovenste wilt vooral niet mee groeien, en het onderste werkt ook niet helemaal perfect. Wat moet ik doen? Ik wordt zo jaloers als ik van die mooie kapsels zie, en ik vind krullen ook mooi alleen bij mij is het iets aparter. Ik heb het om de dag in een lage knot, want het is verschrikkelijk los nu. Ik heb ook dat als ik even schud met mijn haar, dat ik meteen een oerwoud heb. Ik heb op zich niet heel dun haar maar ook niet heel erg dik. Meer gewoon de volume en krullen is samen normaal. Ik heb geen natural waves of iets in de vorm van kroes. Maar ik heb opzicht glad haar en lekker zacht. Natuurlijk is het wel pluizig en net op het middelste stuk van aan de lok is de krul . En dan ook echt pijpenkrullen. En soms naar boven heftige slag. Verder is het ook niet op dezelfde lengte maar in laagjes. En als ik het afknip , dan kan ik alles weer opnieuw laten groeien en misschien groeien mijn bovenste lokken weer minder snel aan en heb ik weer het zelfde verhaal.

Soms kan het even mooi zijn. En het is niet afgebroken. De krul kan verschillend zijn met de dag. Zeg maar elke dag bad hair day. De puntjes knippen wij altijd bij een goede kapper. Mijn haar is eigenlijk net iets te kort voor een knot. Mijn haar was op mijn rond 6/7/8/9 glad krullend, aardig pluizig tot aan mijn rug (iets korter dan tot aan mijn heup.) En op 1 LENGTE. Ik heb dit nu al bijna 2/5 jaar... met verkeerd advies . 

Alstublieft, kunt u mij helpen?

Mvg Sara. En hartstikke veel liefs xxx


1 Antwoord

Antwoord van De Berkenhoeve

Ik zie nu pas je berichtje 

erg laat 

om goed te beoordelen moet ik het voelen en zien 

om uberhaupt een oordeel erover te kunnen geven

indien u nog advies wenst ,kunt u mij altijd bellen om een afspraak te maken 

met vriendelijke groet 

Désirée Maas

De Berkenhoeve

0653121795