Terug

Terug naar natuurlijke haarkleur

Yvonne

Ik heb 4 maanden geleden mijn haar geverfd naar donkerbruin. Mijn natuurlijke haarkleur is donkerblond. Maar de afgelopen jaren was het eerder bruin. Dus het lichtte niet meer op als de zon er op scheen zoals vroeger. Doordat ik de afgelopen jaren eerder bruin haar had in plaats van donkerblond, is de kleur verf donkerder uitgepakt. Hieronder zit een veel lichtere uitgroei (eigenlijk gewoon weer donkerblond). Nu wil ik er vanaf omdat het kleurverschil groot is. Maar ik wil het haar niet meer verven omdat ik me haar niet meer wil beschadigen. Ik heb vrij lang haar dus het gaat echt jaren duren voordat het eruit is en heb weinig geduld over. Ik heb nog aan ontkleuren zitten denken maar na het ontkleuren moet je het weer verven dus daar schiet ik niks mee op. Wat zijn de opties?

Zou bijvoorbeeld een kleurspoeling werken. En heeft dat dan weer invloed op de kleur uitgroei die daaronder zit? Ik zou het erg fijn vinden als u deze vragen zou willen beantwoorden. Alvast hartstikke bedankt!


1 Antwoord

Antwoord van K & K Kappers Leeuwarden

Hallo , in antwoord op uw vraag zijn er verschillende mogelijkheden .
Een mogelijkheid die bij ons in de salon wordt toegepast is de zgn. kleurstrip behandeling.
Ipv van een ontkleurring waarbij de haren met een blondeerwassing lichter gemaakt worden( niet overal even goed dekend , meer beschadiging van het haar etc) heeft dit als voordeel dat het haar op een milde manier enkele tinten lichter gemaakt kan worden....
verwacht niet dat het in 1 maal weer op de juiste kleur is .. er zijn nl kleur op kleur behandelingen gedaan en er zal dus in het haar verschillende kleur opstapelling zijn. Hier na kan dmv een spoeling oid een basis kleur gemaakt worden die het dichts bij het natuurhaar ligt.

met vriendelijke groet  Johan de Wit K & K Kappers