Terug

Waar in Limburg of Brabant kan ik terecht voor het definitief straighten van mijn krullend haar?

Marion

Waar in Limburg of Brabant kan ik terecht voor het definitief straighten van mijn krullend haar?

Bij  Chill-inn 4 your hair in Geleen, was ik klant maar helaas bestaat de zaak niet meer.

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Bij ons in de salon kun je terecht voor het straighten van krullend haar.

Wij maken gebruik van de Brazilian Keratine Treatment. Deze behandeling is beter voor het haar dan de chemische straightner producten.

Het is een revolutionair proces dat het haar zacht, glanzend, glad en gezond maakt. Het dringt diep door in het haar, herstelt inwendige schade en vormt een coating rondom het haar om het te beschermen. Het resultaat is zijdezacht, glanzend, glad haar. Het zijn geen chemicaliën die de structuur van het haar aantasten, maar het is een herstellende behandeling die het haar weer in conditie brengt en het beschermd tegen schade door water en hitte, terwijl het gelijktijdig de natuurlijke glans van het haar herstelt.


De Brazilian hair treatment is geschikt voor de behandeling van alle types van chemisch behandeld haar (gebleekt, hi-lights, gekleurd, gepermanent, gerelaxed of voordien gestraight). Het is bij uitstek bedoeld als oplossing voor kroezig, onhandelbaar, beschadigd, ongezond, dof, mishandeld haar.

De Brazilian treatment bestaat voornamelijk uit "Keratine", een soort vloeibare vorm van haar. Het maakt geen gebruik van aggresieve chemicaliën. De Brazilian treatment kan gebruikt worden bij kinderen (vanaf 6 jaar), tieners en volwassenen (zowel mannen als vrouwen).

De Brazilian treatment gebruikt GEEN aggresieve chemicaliën om de haarschacht te open en te breken teneinde het glad te kunnen maken. Het brengt alleen een coating aan om het haar. Het breekt niet de bindingen in de haarschacht af zoals straighteners doen. Keratine is een natuurlijk bestanddeel waaruit uw haar voor bijna 88% bestaat.

De Brazilian treatment is geen permanent. Het verdwijnt op natuurlijke wijze uit uw haar. De slag of krul zal geleidelijk aan terugkomen binnen ongeveer 3 tot 6 maanden. Het haar blijft echter zacht, glanzend en ziet er gezond uit. Hoe vaker u de behandeling herhaald, hoe beter de conditie van het haar zal worden. De behandeling maakt het haar ook goed handelbaar. U zult minder tijd kwijt zijn met föhnen en u zult makkelijk goede resultaten verkrijgen met een platte tang.