Terug

Zelf geblondeerd, toch niet zo blij mee uiteindelijk, wat kan ik hieraan doen?

Eva

Hii, ik heb 4 maanden geleden mijn haar zelf geblondeerd en ik was er eerst heel blij mee maar nu heb ik erge uitgroei en merk ik pas ECHT dat er echt vlekken in mijn haar zitten. Kijk eerst heb je dus donkerblonde uitgroei, dan grijzig haar door de paarse shampoo met lichtblond er doorheen en een beetje gelig en dan de onderkant van mijn haar is gewoon mijn echte kleur blond. Ik besef nu pas hoe lelijk ik het vind en wil graag gewoon egale kleur lichtblond. Is dit nog te fixen? En ik ben echt enorm bang dat de kapper me gaat uitlachen van ja wat heb jij nou met je haar gedaan.

In elk geval hoop ik dat mijn haar gewoon helemaal lichtblond kan worden maar durf niet naar de kapper.. En als ik het kan laten fixen bij de kapper dat het niet meteen de hoofdprijs is want ik heb niet zoveel geld

alvast bedankt!, 

Gr Eva


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Eva.

Een kapper zal je nooit uitlachen maar je juist graag willen helpen. Om je haren mooi blond te krijgen en te houden is zeker het advies van een professional nodig. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden met blond en soms heeft zelfs een kapper wel een paar behandelingen nodig om tot het resultaat te komen dat bij je past. 

Bij ons kan je altijd een advies afspraak maken, om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het hoeft niet perse veel te kosten. Dit ligt aan je wensen van je eindresultaat. Als het eindresultaat niet makkelijk in 1x haalbaar is dan zorgen we als 1ste dat je in elk geval weer met een mooie basisblond de deur uit gaat.

Ik hoop je bij deze geholpen te hebben. 

Omdat ik niet kan zien wanneer deze vraag gesteld is kan het goed zijn dat je vraag veeel te laat beantwoord is. 

Groetjes team Sylviashaar